2016. február 29., hétfő

Sally Malcolm: A felemelkedés


Sally Malcolm
A felemelkedés
- Stargate Atlantis 1 -


Eredeti cím: Rising
Eredeti megjelenés éve: 2005
Magyarországi megjelenés éve: 2007


Atlantisz elsüllyedt, de most újra felemelkedik…

Szörnyű titkot őriznek a világ hatalmasságai. Nem vagyunk egyedül! Az idegenek már többször is itt jártak a Földön. A Csillagkapu Parancsnokság harcosai és tudósai eddig sikerrel verték vissza az ősi gonosz támadásait.
Ám most változhat a helyzet…

Az antarktiszi örök jég alatt felfedezték az ősök egyik elhagyott bázisát. A működő Csillagkapun át pedig nem csak a közeli csillagokra lehet eljutni, hanem a távoli Pegazus galaxisba is. Onnan azonban nincsen visszatérés…

A Parancsnokság új kutatócsoportot küld át a Csillagkapun. Amikor megérkeznek az ősök elhagyatott hazájába, sikerül bebizonyítaniuk, hogy Atlantisz elveszett városát találták meg. Ez azonban az idegen bolygón, a tenger fenekény nyugszik, és katasztrofális árvíz fenyegeti.

Hacsak nem sikerül időben kiemelni onnan. Ám ehhez energia kell. Rettenetesen sok energia. A helyzet egyre romlik, mert a felfedezők egy új ellenséggel, a lidércekkel találják szemben magukat. A szörnyetegek az emberekből kiszívott életerővel táplálkoznak, és el akarják pusztítani Atlantiszt.



\m/(-.-)\m/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése