2016. december 27., kedd

Sally Hunter: Zárt osztály


Sally Hunter
Zárt osztály


Eredeti megjelenés éve: 2006


Robert ​​Blackberry magánnyomozó régimódi zsaru, akit évekkel korábban kétes kapcsolatai és erőszakos módszerei miatt távolítottak el a New York-i rendőrségtől.

A keményöklű férfi egy rutinmunkának induló feladat végrehajtása közben egyik pillanatról a másikra egy lövöldözés kellős közepén találja magát, s mivel tudja, hogy ő már nem a régi, ezért úgy dönt, azonnal kiszáll az ügyből, és a rendőrségre viszi védencét.

A férfit azonban még vasárnap elteszik láb alól, és egy feltűnően csinos nő akkora összeget ajánl a szorult helyzetben lévő nyomozónak, hogy az a józan esze figyelmeztetése ellenére sem tud ellenállni a kísértésnek, és elvállalja az ügyet.

A szálak a Falloon and Boyd elmegyógyászati klinikára vezetnek, így Blackberry néhány nappal később azon kapja magát, hogy máris a mentálisan sérült betegek közé keveredve próbál közelebb jutni a rejtély megoldásához.

Rövidesen eljut a zárt osztályra is, ahol egymást követik a különös események, kilesi a titokzatos C épület titkát, s eközben rádöbben, hogy a betegek némelyike – egészen elképesztő módon – teljesen normális…



\m/(-.-)\m/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése